Wifi-analysator

Alles uitvouwen | Alles samenvouwen

Alleen beschikbaar in Kaspersky Premium.

De prestaties van uw smart-apparaten zijn afhankelijk van de kwaliteit van uw wifi-signaal. Aangrenzende netwerken maken vaak gebruik van dezelfde communicatiekanalen. Als gevolg hiervan kunnen interferentie en hoge netwerkbelasting ervoor zorgen dat uw wifi-connectiviteit verslechtert. Wifi-analysator kan u helpen meer te weten te komen over uw wifi-thuisnetwerk, de optimale plaats voor de router in uw huis te bepalen, het minst drukke communicatiekanaal te kiezen en uw algemene wifi-installatie te verbeteren.

Overgaan tot de configuratie van de Wifi-analysator

Hoe de sterkte van het wifisignaal te controleren

Overschakelen naar een minder druk wifikanaal

De verbindingssnelheid verbeteren door de wifi-uitvoermodus te wijzigen

De snelheid verbeteren door de frequentieband en bandbreedte van het wifikanaal te wijzigen

Het wifisignaal verbeteren met behulp van wifi-roaming

We raden u ook aan ervoor te zorgen dat u een sterk wachtwoord en veilige versleuteling hebt voor uw wifinetwerk.